INTUITIVE paintings

to MAKE YOU FEEL

AT HOMe

 

 

Original paintings

on canvas and wood

Original paintings on paper

Op dit moment zijn er geen originele werken op papier beschikbaar. 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

 

MESSAGES FROM MY MUSES 

Loeke maakt individuele, hand-crafted schilderijen en artwork op canvas, hout of zwaar papier. Naast mixed media materialen, structuren en collagetechnieken gebruikt ze vaak nog liever haar handen dan een kwast en werk ze met elementen en materialen uit de natuur om structuur, gelaagdheid en energie te brengen.

Loeke schildert wat haar roept. En of het nou een vrouw, een stadsaanzicht of een abstract schilderij is, ieder schilderij vertelt een eigen verhaal. Het verhaal van haar muse, haar eigen verhaal en uiteindelijk jouw verhaal. Messages from my Muses  zijn ‘the perfect mirrors of Truth.’

In the end, we all become stories. 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

W

CHOOSE

Kies voor een origineel schilderij, een werk in opdracht of een print. Voor de eerste twee neem ik altijd contact met je op. 

PAY

Je kunt direct betalen.  Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging per mail. Termijnbetaling is ook mogelijk. 

ENJOY

Na de betaling neem ik contact met je op over de gewenste verzendmethode (ophalen, brengen of per koerier). Daarna komt het schilderij naar je toe.

MESSAGES FROM MY MUSES

originele, unieke feminine paintings van Loeke Braam

HI, I’m Loeke 

 Truth seeker, Storyteller, Wisdom Keeper..

Child of the Wind, daughter of Fire.

Nurtured by nature and sparkled by Spirit.

Always embracing the layers of life.

In my paintings I illuminate the stories of who we are in quiet moments, in harmony with nature and as the raw and vulnerable mirror of truth.

I make my stories and paintings with love. 

And hope you love them as truly as you should love yourself.

xo  Loeke Braam

BUYING ART

Kunst kopen kan spannend zijn. Je koopt niet elke dag een waardevol en bijzonder schilderij. Ook kan het lastig zijn je voor te stellen hoe een schilderij er thuis aan de muur uit komt te zien.

Of je nou twijfelt over welk schilderij te kiezen, het gewenste formaat of dat het schilderij wel ‘matched’ met jullie interieur, neem contact met me op. Samen kijken we wat het beste aansluit bij je wensen en welk schilderij er wacht op jou.