Vanmorgen werd ik wakker met David Bowie in mijn hoofd. Rebel rebel, zong hij.

The gift of inpsiration.

Want heel mijn leven voel ik me al een soort REBEL.

Not for the sake of being a rebel. 

Maar gewoon omdat ik het altijd anders doe. Anders dan hoe het hoort. Anders dan wordt verwacht. Anders dan wordt aangeraden.

Omdat ik het zelf wel weet. Of denk dat ik het weet. 

Omdat ik het toch wel ga doen, op mijn eigen manier
Omdat ik niet wil wachten, maar gewoon wil gaan.
Omdat ik niet wil vragen om wat ik zelf al weet.
Omdat ik niet wil kijken, naar wat ik toch niet zoek.

I always feel the Rebel. Of heet dat gewoon eigenwijs..?

Toen ik wegging uit mijn corporate job voelde ik me de REBEL, omdat ik deed wat niet ‘kon’. Ik liet mijn oude schoenen achter, zonder dat ik nieuwe had. Ik koos voor onzekerheid, in plaats van voor geld. Ik waagde de sprong maar zonder parachute.

I jumped.  Because the Rebel knew..
En ik voelde me meer ALIVE dan ooit.

Daarna begon ik met schilderen en de REBEL verfde met me mee. Elk canvas en elk schilderij, omdat ik weer iets deed wat helemaal niet kon. Schilderen zonder kunstacademie. Kunstenaar zijn zonder whisky. Geld verdienen met mijn art… Who the F* dacht ik te zijn?

I released my ART. Because the Rebel knew..
En ik voelde me meer ALIVE dan ooit.

En zo gaat het verhaal door. Ik maakte twee kinderboeken, because the Rebel knew. Ik creëerde Loeke Look, because the Rebel knew. Viz your Biz. because the Rebel knew. Storytelling, because the Rebel knew. Ik ging in de leer bij de sjamanen, because the Rebel knew.

Because the Rebel knew..

En nu coach ik de mooiste klanten en creëer ik life changing programma’s. Ik schrijf en creëer wat ik wil, waar ik het wil en wanneer ik het wil. Ik verdien mijn geld met mijn passie en inspireer anderen hetzelfde te doen. En daarom ben ik elke dag opnieuw zo dankbaar.

Because the Rebel knew..

Ik leef mijn meest echte leven.
Deel mijn boodschap en draag op mijn manier mijn steentje bij.
Elke dag weer. Keer op keer.

Because the Rebel knew..

Dus na 15 jaar ondernemen weet ik naar wie terug moet en naar wie ik moet luisteren. Als ik stagneer, als ik worstel en als ik het zelf even niet meer weet. Ik weet naar wie ik moet luisteren als ik zoek, naar inpsiratie, flow en alignment. Ik weet wat het is dat me echt helpt en hoe ik mijn eigen waarheid creëer. Elke dag weer. En dat is The Rebel.

Ik verbind me met the Rebel. Niet omdat ik wil rebelleren, nooit als doel op zich. Maar omdat de Rebel altijd weet, wie ik ben als ik dat zelf even vergeet.

Because the Rebel knows..

Wat IK heb te doen. How to drop the phony stuff. De strategie, de plannen, de structuren, waarvan ik weet dat het schuurt. De afspraken, de mensen, de ideeën, die voelen als kramp.

De rebel weet, hoe ik mezelf heb te zijn. Hoe ik open, zie en vertrouw. Ondanks angst, ondanks onzekerheid en ondanks ‘the outer-world’.

The Rebel knows.

WHEN TO DISRUPT THE NORMAL.HOW TO EXPRESS. TO RISE. TO SHINE. 

TO JUST BE ME.

En ook jij hebt er een. Je eigen, echte Rebel. Dus waar wacht je op, als ook jij voluit wilt gaan.

To Unleash your ART.
To follow the flow.
To enter wisdom.

Durf te negeren wat iedereen ervan vindt. Durf verder te kijken dan wat hoort. Disrupt the normal. Durf open te staan voor dat wat je WEET en echt te vertrouwen op dat wat er brandt en roept. DIEP IN JEZELF.

RECALL YOUR REBEL.

REBEL REBEL!

 

Want vergeet nooit, echt nooit..

Jij bent nog zoveel meer.

xLoeke

ps vind je het ook lastig om in deze overvolle-marketing-driven-wereld je eigen rebel te horen? Gun jezelf dan eens 7 dagen rebelleren en ga weer echt terug naar jezelf. Kijk maar eens hier.

REBEL REBEL.. YOU WILL NEVER FEEL MORE ALIVE!


 

Business & Soul Clarity

Met Business & Soul Clarity laat je in zeven dagen alle ballast los, poets je je blinde vlekken weg en ga je voorbij de blokkades en oude overtuigingen om tot je echte kern te komen. Your True Why.

Contact