CAMPFIRE SESSIONS

Relight your Business Fire

 

TRANSFORMERENDE & INSPIRERENDE 1-DAY GROEP- & TEAMCOACHING

 

Van binnen zitten is nog nooit iemand veel wijzer geworden. Sterker nog, met tussen vier muren zitten, naar Powerpoints en webinars staren, eindeloos vergaderen en op Google en social media rondstruinen ga je niet de antwoorden vinden die je zoekt. De echte antwoorden en inzichten komen altijd daar, waar ze de ruimte hebben om zich te laten horen en zien.

 

Out in the open

 

GROEP- EN TEAMSESSIES AAN HET VUUR

 

Vuur is de basis van alles. Ook van je bedrijf, je team en van jezelf.  Hoe is het met het vuur in je business en het vuur in je buik? De warmte in je hart en in je missie?  Waar voelt je business warm en levend, spelend en warm? En waar mist het vuur, de echte passie en de verbinding..?

Als het innerlijke vuur brandt is alles mogelijk. In je business en in je leven. Vuur transformeert, manifesteert en inspireert. Razendsnel. En dus nodig ik je van harte uit om het vuur brandend te houden. In je business of in je team.  Aan te wakkeren. Of misschien wel iets te doven. 

YOU WILL BE BLOWN AWAY.

BY THE POWER OF FIRE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIVE YOUR HEAD A BREAK

De meeste ondernemers en leiders staan altijd paraat, werken hard, verwerken veel en verzetten bergen werk. Een ware prestratie.

De meeste ondernemers en leaders ervaren en vertonen echter ook symptomen van stress, onrust en overprikkeling. Ze voelen twijfel, geïrriteerdheid en gejaagdheid, zonder echte te weten waarom. Alles is toch goed en je hebt toch niets te klagen..?

Voel jij ook iets knagen, sijpelt de flow weg en vraag je je steeds vaker af of dit het wel is? Heb je het idee dat er meer is, dat je meer wilt doen, halen en vooral geven? Verlang je naar meer waarde, meer verdieping en meer verbondenheid? In je business, met jezelf, je klanten en bijvoorbeeld je team?

Dan is het tijd om te gaan bewegen. Op de goede manier. Laat de energie weer stromen en give your head a break. 

 

 

 

DROP THE RULES & RATIO

and enter the zone of Fire

 

In deze module ontdek je: 

> hoe je je ontdoet van alle beperkende overtuigingen die je nu nog tegenhouden om volledig in je kracht te stappen en alleen nog maar te werken met jouw high vibe klanten

> de High Vibe Client Creation Blueprint waarmee je echt moeiteloos de klanten gaat creëren waar jij ontzettend blij van wordt – your divine, high vibe clients!

> hoe je meteen een natuurlijke, authentieke en integere verbinding maakt met de klanten waar jij van houdt, zonder dat je gebruik hoeft te maken van gruwelijke sales scripts, geforceerde gesprekstechnieken of andere onnatuurlijke overredingskrachten.


 

In deze module ontdek je: 

> De geheime sleutel naar jouw magische high vibe aanbod waar geen klant nee tegen zegt

> De belangrijkste overtuigingen en gedachten die je hebt te transformeren om echt moeiteloos producten te creëren en te verkopen

> De Powerful Pricing Methode – hoe je juist die prijs bepaalt waar jij je goed bij voelt, die waarde doet aan je product en die elke high vibe klant moeiteloos betaalt

 

WISDOM KEEPERS MASTERCLASSES

In de 12 Masterclasses deel ik alles met je dat je moet weten en doen om echt authentiek en krachtig te leven en werken. In deze masterclasses ontdek je:

 Hoe je vanuit je hoofd, hart en intuïtie kan leven en wat dit voor je doet

 Hoe je echt krachtig gaat ontdekken en doen wat er bij jou hoort en waar jij naar verlangt

 Waarom de juiste mindset onmisbaar is voor jouw geluk en hoe je hiermee werkt

 Hoe je je creativiteit vergroot en hoe en je dit inzet voor een shift in je persoonlijke groei

 Hoe je niet alleen blijft dromen maar ook in actie komt

 Hoe je liefdevol gaat ontvangen en werkt met je geld- en waarde mindset

YOUR BOOK OF WISDOM

Bij alle Masterclasses ontvang je digitaal werkbladen, formats en creatieve of schrijfopdrachten waardoor je tot extra verdieping en inzichten komt. Deze kun je bewaren in een map waarvoor je de bijbehorende cover ontvangt. Hiermee maak je je eigen Book of Wisdom – vol eigen wijsheid en een prachtig naslagwerk om je leven lang mee te dragen!

 

We doorlopen in Your Sacred Success alle belangrijke fasen naar die Wise Wild Womanin jezelf. Sterk in de dalen en sprankelend in de pieken. Met je hoofd, je hart, je lichaam en je intuïtieJe leert op alle lagen te zuiveren en krijgt veel echt begrip van tijd, ruimte en energie. Je gaat bewust werken met je emoties, gedachten, overtuigingen en waardeconflicten. Je leert wat ‘presence’ inhoudt en hoe je dit activeert. Je gaat aan de slag met affirmaties, journalling, meditaties en visualisaties. Je leert de verhalen herkennen waar je jezelf in gevangen houdt en hoe je het ‘drama‘ los kan laten. Je herschrijft je levensverhaal en omarmt je inner child. Je ontdekt je echte talenten en gaven voor de wereld en hoe je deze in vertrouwen kunt inzetten. Je gaat snappen wat echte creatie- en manifestatiekracht is en hoe je daar je karakter, gewoontes en overtuigingen op af kunt stemmen. En tenslotte maken we de cirkel rond. Zodat alles wat je hier opdoet ook echt beklijft en blijft.

 

It’s not a program. It’s principle. 

ONLINE KAMPVUUR

Elke maand geef ik een online webinar waarin ik je meeneem in meest krachtige (ancient) wisdom. Ik deel verhalen, metaforen en inzichten met je van de indianen, de sjamanen en de natuur. Hierin mag je ongegeneerd proeven aan alle aardse en spirituele kracht van bijvoorbeeld stenen, de elementen, de zon, de maan en het vuur. We stellen doelen en delen onze stappen. Hier ga je groeien.

Met je voeten in de klei en je hoofd in de wolken! 

LIFE TIME SISTERHOOD

Je krijgt toegang tot de Wise Wild Women Sisterhood die we met elkaar bouwen. In deze besloten Facebook Groep kan je al je ervaren, inzichten en eigen wijsheid delen. Je vind hier gelijkgestemde krachtige, soul- en heartbased vrouwen die allemaal zoeken naar hetzelfde – hun eigen succes en die wilde wijze sterke vrouw! En net als bij de wolven doe je dat nooit alleen.

In Wise Wild Woman deel ik alles met je dat ik zelf heb mogen ervaren en ontdekken om krachtig en creatief en vreugdevol te leven. Wijsheid gaat immers niet alleen over ‘kennis’, maar veel meer nog over doen, ervaren en delen. Ik heb fantastische teachers ontmoet, de diepste levenslessen, wijsheid en ervaringen mogen ontvangen en kunnen genieten van prachtige sjamanen, coaches, inwijdingen en boeken. Wijsheid, die niet alleen voor mij is bestemd, maar alleen maar bedoeld is om door te geven en voor te leven. Zodat alles en iedereen er beter van wordt. En daarom neem ik je heel graag mee. Op reis, naar je mooiste echte zelf. Voor jezelf, je kinderen en alles om je heen. Pacha Mama is waiting for us. 

Let’s keep the wisdom alive ;-)! 

Anderen over Loeke en Wisdom Coaching

 Intens dankbaar. “Ik ben intens dankbaar dat ik Loeke heb leren kennen.  Ze geeft zo’n mooie, nieuwe wijze visie op leven en ondernemen. Ik heb me gedragen gevoeld en genoten van de verrassende en vernieuwende manieren om naar jezelf en het leven te kijken. Loeke biedt ongelofelijk veel waarde en deelt al haar kennis en wijsheid vol passie en liefde. Dit is een traject dat gewoon ieder mens, iedereen, zou moeten doen” drs. Petra Iuliano MM- Business Strateeg en Verdienmodellen Expert 

 


 

Uit mijn hoofd en in mijn leven – Ik kom steeds weer bij Loeke terug. Waarom? Er gebeurt altijd iets. Iets magisch dat me in beweging zet. Daarbij was YOUR SACRED SUCCESS echt een groot cadeau aan mijzelf. Het heeft me eindelijk de ruimte gegeven waar ik zo naar op zoek was en ik voel me veel sterker en zekerder. Ik voel me veel lichter en blij. Loeke is daarbij een hele goede en fijne coach. De opdrachten zijn heerlijk om te doen. Door wisdom coaching stapte ik echt uit mijn hoofd en in mijn leven – met heel veel verrassende inzichten als gevolg!” Claudia Wondergem – www.kleurvolleven.nl


 

Woorden schieten tekort – Wow, ik ben nu een paar keer bij Loeke geweest. En elke keer is het weer een geweldig magisch samenzijn rondom het vuur of in het bos. Over het leven en over werk – voor mij zit het elke keer opnieuw vol onverwachte reizen, boodschappen en ervaringen. Woorden schieten tekort.” Eefje Wichers, praktijkleeft.nl

 


 

“Een stroomversnelling –  Dankbaar, dankbaar, dankbaar dat Loeke en Wisdom Coaching op mijn pad is gekomen. En dan schiet het woord dankbaarheid nog tekort. Dit half jaar is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Diepe transformaties en zulke bijzondere inzichten. Wat een prachtige modules en wat een hart-werk. Ik ben zo dicht bij mijzelf gekomen en voel nu zo goed wie ik ben en wat ik te doen heb in mijn leven en mijn bedrijf. Het is een heel mooi en diepgaand proces geweest, life changing. Ik verbind me nu veel meer met mijn diepere laag en voel zoveel meer rust en vertrouwen – my true nature!” Queenie Fidder – Life Coach 


 

De tekens lezen – Loeke heb ik leren kennen als een heel creatieve, slimme, mooie, echte vrouw. Met diepgang en een bijzonder sterke intuïtie. Zij kan heel goed dat wat ze hoort, ziet en ervaart omzetten naar symboliek en metaforen. Zo helpt ze anderen aan inzicht en gaan kwartjes vallen. Ze leest als het ware de tekens en weet deze te vertalen. Loeke onderneemt vanuit haar hart. Haar intuïtie zorgt dat ze dichtbij zichzelf blijft. Ze durft te kiezen voor dat wat goed voelt en durft creativiteit en gevoel toe te laten. Als er iemand is die je hier goed in kan begeleiden, is het Loeke!”” Margaretha Sanjee, volgjehartspecialist.nl

 


 

“Precies waar je moet zijn –  Ik heb bij Loeke een hele bijzondere dag mogen ervaren met mooie warme vrouwen, kwetsbare gesprekken, nieuwe inzichten en fijne coaching en begeleiding. Loeke is een warme vrouw, ze vertaalt “oude” natuurwijsheden naar een eigentijdse manier van doen en laten. Ik hing aan haar lippen, super interessant en zo waar.  Wat ik vooral bijzonder fijn vond was haar benadering en gerichte vragen welke ze zonder oordeel stelde. Ze laat je precies waar je moet zijn zonder jouw proces in te vullen, enkel aan te raken. Je mag zelf invullen wat het voor jou kan zijn. Absoluut een aanrader!” Femke Hertog – femkefeeling.nl 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

In Your Sacred Success doorloop je 12 modules, in je eigen tempo. Je kunt er 12 weken of 12 maanden over doen, dat ligt aan jezelf. Je krijgt een jaar lang online support met de 12 webinars en 4 coachwebinars. Daarnaast ontvang je toegang tot de besloten Facebook Groep – je lifetime sisterhood. Je kunt op elk moment starten met Your Sacred Success. Alle opdrachten, video’s, audio’s en formats vind je in de online leeromgeving en jij bepaalt je eigen tempo en eigen tijd.

Is het programma geschikt mij?

Dit programma is geschikt als je echt voor jezelf wilt gaan kiezen en wilt gaan doen wat jij te doen hebt. Als jij je mooiste leven wilt creëren. Dit kan dus iedereen zijn, ook jij. De grootste groep bestaat uit  ondernemers, trainers, coaches, kunstenaars, vormgevers, schrijvers, managers, adviseurs en therapeuten. Maar laat je daar vooral niet door beperken. Jij weet of dit bij je past.

Kan ik later ook nog meedoen?

Jazeker! Je kunt op ieder moment instappen – je krijgt dan direct toegang tot de Wisdom Keeper Classes die al zijn geweest. Alle lessen kun je op elk moment terugkijken en opnieuw doorlopen – that’s the circle of life ;-). In dit programma gaat het over expansie en groei en dus groeit het programma en de deelnemers ook mee, constant en continu. Net als in de natuur!

Hoe lang heb ik toegang tot alle lessen?

Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je toegang tot de School for Wisdom, de online leeromgeving waar alle Wisdom Keepers, video’s en meditaties voor je staan. Met een goede internetverbinding kun je op ieder moment en altijd bij de opdrachten. Je houdt levenslang toegang tot deze 12 Masterclasses en de webinars.

 

Krijg ik nog live coaching?

Ja! Elk kwartaal geef ik een live coaching webinar waarin je al je vragen kunt stellen. Ook krijg je in de besloten Sisterhood reactie op je vragen.

Ik zie tegen de investering op, hoe ga ik daarmee om?

Investeren in jezelf is voor veel mensen de grootste blokkade op weg naar echte groei. Met dit programma investeer je in jezelf en in langdurige groei als mens en als ondernemer. Bedenk daarbij dat alles energie is, ook geld. Wat je geeft ontvang je terug. Vind je dit nu nog moeilijk te snappen, stel jezelf dan de vraag wat deze investering je oplevert en wat het je kost als je blijft doen wat je nu doet, in geld en gevoel. Wat kost het je om nog een jaar te blijven waar je nu bent en wat levert het je op als je in een jaar vele stappen verder bent? Tenslotte is het ook mogelijk in termijnen te betalen om de drempel zo laag mogelijk te maken. Jij verdient flow, jij bent flow, so let’s start the flow.

Deze site gebruikt cookies. Door OK te klikken stem je in met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy Statement. Klik op Cookiebeleid voor meer info Cookiebeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten