CAMPFIRE SESSIONS

 

INSPIRERENDE & TRANSFORMERENDE

SMALL GROUP EN TEAMCOACHING

 

Van binnen zitten is nog nooit iemand veel wijzer geworden. Sterker nog, met tussen vier muren zitten, naar Powerpoints en webinars staren en op social media rondstruinen ga je niet de antwoorden vinden die je zoekt. De echte antwoorden en inzichten komen altijd daar, waar ze de ruimte hebben om zich te laten horen en zien.

 

Out in the open

 

 

HET IS ZO SIMPEL

De meeste ondernemers en managers staan altijd aan en verzetten bergen werk. Maar de meeste ondernemers en managers ervaren ook symptomen van stress, onrust en overprikkeling

Knaagt het bij jullie ook, sijpelt de flow weg en is er behoefte aan meer energie?  Wil je op een ander niveau (samen)werken en is er behoefte aan meer bewustzijn, verdieping en motivatie in je team? Stagneert de flow aan ideeën of hebben jullie gewoon behoefte aan een dag luchthappen en op een inspirerende manier met elkaar verbinden? 

Dan is het tijd om te gaan bewegen. Op de goede manier. Hoe? Simpel.  Door terug te gaan naar de kern. 

Enter the zone of Fire.

 

 

FIRE IS AT THE HEART

OF ALL CONNECTION

 

 

Waarom aan het vuur?

Vuur is de basis van alles. Ook van je bedrijf, je team en van jezelf.  Hoe is het met het vuur in je business en het vuur in je leven? Waar voelt je business warm en levend, spelend en warm? En waar mist het vuur, de echte passie en de verbinding? 

Als het innerlijke vuur brandt is alles mogelijk. Vuur transformeert, manifesteert en inspireert. In je business of in je team. Razendsnel. En dus nodig ik je van harte uit om het vuur brandend te houden. Aan te wakkeren. Of misschien wel iets te doven. 

TEAM CAMPFIRE SESSIONS

op aanvraag

Elke business en elk team heeft behoefte aan lucht, ruimte en flow. Aan het vuur werken we samen aan de groei en flow van je bedrijf. Van binnenuit. Let’s get out of the office, into the truth.

In de campfire session kan elke stagnatie, elke problematiek en elke uitdaging aan bod komen. Elke organisatie, elk team en elk mens is uniek. Elke campfire session is dus ook maatwerk, afgestemd op jullie authentieke behoeften.

Jullie maken op laagdrempelige manier kennis met de transformerende werking van de ancient tribe & wisdom tools van Wisdom Coaching, voor razendsnelle transformatie. Op welk gebied dan ook.  

OPEN CAMPFIRE SESSIONS

open inschrijving

“Look at nature and you will understand everything”, zei Einstein. En dat geldt ook voor jou. Aan het vuur en in de natuur ontdek je razendsnel waar het in jouw business en leven echt over gaat. 

In de open campfire sessions verbinden we een hele dag met jouw verlangens en wat je op dit moment nodig hebt deze te realiseren. Je ontdekt hoe je tot op diep niveau loslaat wat je niet meer dient en tegenhoudt en hoe je wel vol focus de impact kunt genereren op een manier die wel goed voor je voelt – vanuit je eigen talenten en jouw ritme.  

Je maakt kennis met de transformerende werking van de ancient tribe & wisdom tools van Wisdom Coaching, voor razendsnelle transformatie. 

Over Loeke

 

“Loeke belichaamt de zeldzame combinatie van de doorgewinterde ondernemer, de creatieve kunstenaar en de intuitieve sjamaan. Ze brengt alle kennis van nu, de wijsheid van vroeger en de kracht van creatie steeds weer samen in al haar coaching. Super inspirerend en vol business- en levenswijsheid, op de meest toegankelijke manier.”

“Met 1 Campfire Session heb ik meer bereikt dan in 10 maanden business coaching – wat een inspiratie en bijzondere ervaring!”


Anouk, 45 jaar

“Ik dacht dat ik wel vuur kon maken. Kwam ik even van een koude kermis thuis. Wat een mooie symboliek en eye openers. Ik kom zeker terug.””


Bjorn, 48 jaar

“Geen woorden. Woorden kunnen dit niet beschrijven. Dankbaar, dankbaar, dankbaar!”


Queenie, 47 jaar

LOEKE WERKTE EERDER VOOR & MET ONDER MEER:

Contact