COACHING 

“”Life is a dance through space and time.

I hope you dance.”

– native quote

 

THE MIRACLE OF YOU

De meeste mensen blokkeren doordat ze zich laten leiden door angst, geld en rollen die niet meer bij ze passen. Over creativiteit, spiritualiteit, lichtheid en geld. Je maakt de grootste sprongen als je eenmaal ziet dat deze verhalen niet waar zijn.  Al deze verhalen zijn verschillende varianten van een en hetzelfde onderliggende verhaal – dat je ‘niet mag zijn wie je werkelijk bent‘.

Iedereen kent dit soort verhalen. Maar de reden dat je dit leest is waarschijnlijk dat je je er niet meer door wilt laten leiden. En gelukkig hoeft dat ook niet. 

Werken we samen dan ben ik je spiegel voor rust, ruimte en nieuwe perspectieven – zodat je terugkomt bij je eigen stem en je echte kracht. Bij alles wat jij bent. Creatief, spiritueel en zakelijk. En alleen nog maar gaat leven op de manier die hoort bij jou.

“Come to the edge,” she said. They said, “We are afraid.” 

“Come to the edge,” she said. They said, “We are not ready.”

“Come to the edge,” she said. They came. 

She pushed. They flew.

– native story

Vanuit mijn ervaring als ondernemer, kunstenaar en sjamanistisch coach help ik je te ontdekken wie jij werkelijk wilt zijn en wat het is dat jij echt hebt te doen. Om je vanuit daar te laten zien hoe je daar komt.

Je leert te werken en leven vanuit een ander perspectief – van reactief naar creatief.

> Dus ben je al jaren ondernemer en zoek je naar meer echtheid en integriteit?

> Heb je net je baan hebt opgezegd en de moed gehad om voor jezelf te beginnen?

> Wil je als creatieveling gewoon eindelijk eens geld verdienen, of als leidinggevende meer inspiratie en verbinding in je team?

Dan ben ik er voor jou.

Ik help je je creatieve, spirituele en zakelijke dromen met elkaar te verweven en te omarmen wie jij helemaal bent.

Want jij bent nog zoveel meer.

HOE WERKEN WE?

In onze samenleving ligt de nadruk altijd op ons hoofd. Ik geloof echter dat je om blijvend te transformeren meer nodig hebt. Ik neem je ook mee naar deze plek. De associatieve en ‘onzichtbare’ plek, waar je weer leert luisteren naar je eigen wijsheid en je echte, creatieve stem.

Daarom werken we met verschillende technieken, altijd afgestemd op jou. Denk aan schrijfopdrachten, mindset tools, systemisch werk en visualisaties. Altijd en overal gecombineerd met down-to-earth nuchterheid en pragmatische zakelijkheid.

MELD JE AAN OM VERDER TE PRATEN

ERVARINGEN 

Ik kan heel kort zijn. Loeke leerde me weer dansen met het leven. Ze heeft de kwaliteit om in jouw wereld te stappen en direct met je mee te lopen. Haar scherpe blik en oprechtheid laat het beste van jezelf van buiten komen.  Loeke is een groots ‘listener’ en hoort en ziet waar je zelf nog doof en blind voor bent. De kracht van haar coaching zit voor mij in haar indrukwekkende creativiteit. Die direct zorgt verbinding met mijn eigen schoonheid, zakelijkheid en objectiviteit. Ik ben blij en voel me compleet. Nu durf ik echte stappen te zetten, als mens en als ondernemer. Idalina Neves – creatie & dans coach

Werken met Loeke is een feestje! Loeke heeft me geholpen heerlijk scherp te krijgen wat ik wilde bereiken en hoe ik daar kon komen. Stap voor stap, waardoor de grote hoeveelheid werk ineens heel behapbaar blijkt te zijn. Haar hart is groot, communiceren is heerlijk to the point en haar energie is tomeloos. Dat, samen met de vele fantastische creatieve werkvormen, hebben mij enorm geholpen om de nieuwe insteek van mijn bedrijf op de kaart te zetten. Wil je niet vanuit een hoop denken en praten, maar vanuit echt creatieve flow met je bedrijf aan de slag? Dan moet je bij Loeke zijn!  Celine de Lange – Coach & Trainer – www.celinetraint.nl

This brought me back to my truth – Loeke has guided me the last 6 months to help me find a more powerful and centered space within my work and on my path. It has been amazingly interesting how Loeke showed me in a natural, generous and kind way to find more truth in what I want and what I do in life. I deeply respect her approach; being guided by inner wisdom and using inspiring metaphors of nature and true life. Thanks a million Loeke. With love  Niki Koutouras – Direct of development & Interior Design www.nikikoutouras.weebly.com


Werken met Loeke is een feestje! – Dagelijks ben ik bezig met mijn klanten, maar mijn eigen verhaal had ik nog niet tot in het diepste van het diepste bekeken. Waarom niet? In mijn eentje kan ik er net niet bij. Piep ik er tussenuit als het te spannend wordt. Kan ik moeilijk tussen mijn eigen regels door lezen en luisteren. Daarom ging ik aan het werk met Loeke. Een ware reis. In mijn eigen verhaal. Prachtige stappen. En nog velen te gaan. Mijn verhaal en ik vinden steeds sterker de weg in mijn business. Mijn droom, niet die van een ander. Mijn werkwijze, niet die van een ander. Werken met Loeke is een feestje.” Marlies van der Hout – jouwsuccespraktijk.nl


WAAR WERKEN WE?

Iedere plek vertelt een verhaal. Daarom vindt een deel van onze coaching dus ook plaats op krachtplekken – plekken waar jij je veilig en geborgen zult voelen om weer voluit en vrij te gaan bewegen.

We werken bijvoorbeeld in ons boshuis, aan zee of aan het vuur. Stuk voor stuk locaties die je hoofd leegmaken, rust brengen en de inspiratie en verhalen weer laten stromen. Daarnaast vindt een deel van onze sessies online plaats via Zoom.

IK WIL MEER WETEN

 

 

When you know who you are. When your mission is clear and you burn with the inner fire of unbreakable will;

No cold can touch your heart; No deluge can dampen your purpose.

You know that you are Alive.


– Chief Seattle, Duwamish