YOUR LIFE

YOUR STORY

 

TURN YOUR STORY INTO GOLD

“Come to the edge,” she said. They said, “We are afraid.” 
“Come to the edge,” she said. They said, “We are not ready”.
“Come to the edge,” she said. They came. 
She pushed. They flew.

– native story

Wat is jouw echte verhaal?

De meeste mensen blokkeren doordat ze zich laten leiden door angst, geld en rollen die niet meer bij ze passen.  Je maakt de grootste sprongen als je eenmaal ziet dat deze verhalen niet waar zijn.  Al deze verhalen zijn verschillende varianten van hetzelfde onderliggende verhaal – dat je ‘niet mag zijn wie je werkelijk bent‘.

Iedereen kent dit soort verhalen. Maar de reden dat je dit leest is waarschijnlijk dat je je er niet meer door wilt laten leiden. En gelukkig hoeft dat ook niet. 

Samen ont-dekken we de in- en externe verhalen die je nu tegenhouden. Ik leer je weer luisteren naar de verhalen waar je wel van groeit,  van waaruit we samen het verhaal creeren dat echt bij je past.

 

Want het is vermoeiend, nietwaar..? 

 

Want je weet hoe belangrijk het is om ‘authentiek’ te zijn. Dat het goed is voor je business als je verhalen gaat vertellen. Maar wat voor verhalen vertel je dan? Je hebt zoveel te vertellen, zoveel ideeen te delen en zoveel waarde te geven en toch loop je iedere keer vast als je je boodschap wilt overbrengen.

En dus betrap je jezelf erop dat je steeds meer ‘trucjes’ toepast. Je blijft naar anderen kijken, continu editen, schaven of zelfs uitstellen en, als je eerlijk bent, deel je steeds minder van jezelf in plaats van meer.

Om over ‘echtheid’ nog maar te zwijgen… 

 

…MAAR WAT ALS ALLES WAT JIJ AAN DE BUITENKANT VERTELT, HELEMAAL KLOPT MET WIE JIJ VAN BINNEN BENT?! 

.

 

Ik ben hier om je te helpen

 

Het is mijn taak om al die borrelende ideeen en gloeiende verhalen uit je hoofd te krijgen. Om oprecht naar je te luisteren en te horen wat jij juist niet vertelt en te zien wat jij niet laat zien. Om vanuit daar het verhaal te creeren, dat klopt met wie jij werkelijk bent. In je werk en in je leven. 

Mijn coaching is diep transformerend werk – we ont-dekken jouw gouden draad,  waardoor je vanaf nu altijd aan het stuur zit van je eigen leven. Door mijn  unieke mix van creatieve coaching, sjamanistisch werk, life design en sacred storytelling creeren we niet alleen een onuitputtelijke bibliotheek aan oprechte verhalen, maar loop je ook vol zelfvertrouwen, helderheid en inspiratie door het leven.

Klaar om je boodschap te delen met de hele wereld!

YOUR STORY IS HIDDEN IN

YOUR LIFE

Je hoeft niets nieuws te leren. Je echte verhaal zit al in jou. Je hebt het alleen te ontdekken. En te leren hoe je er op in kunt tappen wanneer jij maar wilt, zodat het vrijuit gaat stromen. Het leven overkomt je niet en het gebeurt niet zomaar. Ook door jouw leven loopt een gouden draad. Jouw verhaal.

Samen ontrafelen we deze gouden draad en vertalen het naar jouw ware verhaal. Zodat je het leven kan creeren en de impact kan maken die echt bij je hoort. 

 

Are you ready to embrace yourTrue Story?

 

 

HOE WERKEN WE?

In onze samenleving ligt de nadruk altijd op ons hoofd. Ik geloof echter dat je om blijvend te transformeren meer nodig hebt. 20% wordt bepaald in deze ‘hoofd-zaken’. De overige 80% vindt onder het oppervlak plaats. Ik neem je mee naar deze plek. De associatieve en ‘onzichtbare’ plek, waar je weer leert luisteren naar je eigen wijsheid en je echte, creatieve stem.

YOUR TRUE VOICE.

Daarom werken we met verschillende technieken, altijd afgestemd op jou. Denk aan schrijfopdrachten, creatieve coaching, systemisch werk en visualisaties. Altijd en overal gecombineerd met down-to-earth nuchterheid en pragmatische zakelijkheid!

Success Stories

Claudia-Wondergem

“LOEKE LEERDE ME WEER DANSEN MET HET LEVEN!”

De samenwerking met Loeke was een ongekend feestje met grootse resultaten! Loeke heeft de kwaliteit om in jouw wereld te stappen en direct met je mee te lopen. Haar scherpe blik en oprechtheid laat het beste van jezelf van buiten komen, om je er vervolgens mee te laten creëren.  Loeke is een groots ‘listener’ en hoort en ziet waar je zelf nog blind voor bent. 

De klasse van haar coaching zit voor mij in haar indrukwekkende creativiteit. Die direct zorgt verbinding met mijn eigen natuurlijke schoonheid, zakelijkheid en objectiviteit. Ik ben blij en voel me compleet. Nu durf ik echte stappen te zetten, als mens en als ondernemer te zetten. Idalina Neves – creatie & dans coach

Claudia-Wondergem

“THIS BROUGHT ME BACK TO MY TRUTH”

Loeke has guided me the last 6 months to help me find a more powerful and centered space within my work and on my path. It has been amazingly interesting how Loeke showed me in a natural, generous and kind way to find more truth in what I want and what I do in life. I deeply respect her approach; being guided by inner wisdom and using inspiring metaphors of nature and true life. Thanks a million Loeke. With love  Niki Koutouras – Direct of development & Interior Design www.nikikoutouras.weebly.com


Claudia-Wondergem

“WERKEN MET LOEKE IS EEN FEESTJE.”

Dagelijks ben ik bezig met mijn klanten, maar mijn eigen verhaal had ik nog niet tot in het diepste van het diepste bekeken. Waarom niet? In mijn eentje kan ik er net niet bij. Piep ik er tussenuit als het te spannend wordt. Kan ik moeilijk tussen mijn eigen regels door lezen en luisteren. Daarom ging ik aan het werk met Loeke. Een ware reis. In mijn eigen verhaal. Prachtige stappen. En nog velen te gaan. Mijn verhaal en ik vinden steeds sterker de weg in mijn business. Mijn droom, niet die van een ander. Mijn werkwijze, niet die van een ander. Werken met Loeke is een feestje.”


“DIT IS ECHT MIJN LEVENSWERK!”

 

Na mijn traject met Loeke staat mijn business als een huis en past alles als een perfect patroon! Loeke heeft mij laten zien hoe ik natuurlijk en zonder stress kan bewegen om mijn echte levenswerk neer te zetten. Ik ben aan de slag gegaan met al de inzichten, tips en tools en meteen kwamen de juiste mensen, opdrachten en mogelijkheden op mijn pad. Echt geweldig, ik kan het nog steeds bijna niet geloven, maar het gebeurde toch echt!” Joan den Exter –mode * mvo * consultant  – www.joandenexter.nl

 

Claudia-Wondergem

“UIT MIJN HOOFD IN MIJN LEVEN!”

Loeke Ik kom steeds weer bij Loeke terug. Waarom? Er gebeurt altijd iets magisch dat me in beweging zet. Haar coaching is een groot cadeau aan mezelf. Het heeft me eindelijk de ruimte gegeven waar ik zo naar op zoek was en ik voel me veel sterker, lichter, echter en blij. Loeke is daarbij een zeer fijne coach. Door haar stap ik echt uit mijn hoofd en in mijn leven – met heel veel verrassende inzichten als gevolg! Claudia Wondergem – kleurvolleven.nl


WAAR WERKEN WE?

Ook elke plek vertelt een verhaal. Daarom vindt een deel van onze coaching dus ook plaats op krachtplekken – plekken waar jij je veilig en geborgen zult voelen om weer voluit en vrij te gaan bewegen.

We werken bijvoorbeeld in ons boshuis, aan zee of aan het vuur. Stuk voor stuk locaties die je hoofd leegmaken, rust brengen en de inspiratie en verhalen weer laten stromen. Daarnaast vindt een deel van onze sessies online plaats via Zoom.

DE DETAILS

Dit traject bied ik alleen aan aan mijn 1-op-1 klanten. Ik doe maximaal 3 trajecten per maand en de plekken zijn vaak maanden van tevoren al volgeboekt.

> We gaan voor 8 weken samen op ‘reis’. We hebben een continue open-lijn, ik ben gedurende deze weken bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen. We praten hier dus niet over losse sessies, maar een reis die we samen maken. 

> Bij aanmelding krijg je direct toegang tot het bewezen online programma Your Life Your Story. Je kunt hier meteen mee starten.

 > We hebben 4 keer een one-on-one call via Zoom

> Na iedere call krijg je een opname om direct terug te kijken en in te zetten.

Tijdens en na dit traject ervaar je meteen een hernieuwd vertrouwen in jezelf en in het verhaal wat jij hebt te leven en delen. Wat niet alleen heel inspirerend is voor jezelf maar juist ook heel aantrekkelijk voor je klanten!

Heb je interesse dan bel ik je zo snel mogelijk na ontvangst van het contactformulier. In het gesprek verkennen we samen of er een klik is en of we samen verder werken. Ik kijk uit naar je verhaal! 

 

LOEKE WERKTE OOK MET ONDER MEER:

 

 

When you know who you are. When your mission is clear and you burn with the inner fire of unbreakable will; no cold can touch your heart; no deluge can dampen your purpose. You know that you are alive.


– Chief Seattle, Duwamish

 

 

 

 

 

 

Contact