Creëren. Zoveel betekenissen, zoveel labels en zoveel verhalen hangen er aan ‘creëren’. Wanneer je gaat praten over creatie, komen alle thema’s van je business en het leven er automatisch bij:

Over serieus genomen worden, of juist niet.
Over aanzien, of juist niet.
Over gefreubel, of juist waarde.
Over moeilijk doen, of juist leuk en licht doen.
Over het wel ‘kunnen’, of juist helemaal niet.
Over er geen geld mee kunnen verdienen. Of juist wel.
Over structuur en discipline. Over chaos. Over wilskracht en daadkracht. Over inspiratie, afwachten of juist gaan als een banaan.

Creëren – alle vragen in je business, in je leven – uiteindelijk draait het om maar een ding. Het allermooiste, echte ding: creatie.

En ja, ik weet het – creëren kan zo eng zijn. Zo’n ver van je bed show. Zo’n major leap. Omdat we gewoon vergeten zijn hoe het ook alweer ‘werkt’ – creëren. En die onwetendheid, dat ‘grote-onbekende-veld’, maakt het zo spannend.

En juist daardoor is creatie TRANSFORMATIE ten top.

Creatie, in welke vorm dan ook, brengt je bij jezelf. Bij je eigen obstakels, je eigen verhalen en je eigen kleur. Bij jouw lijnen, jouw verhalen en jouw kaders. Jouw ide¨en, jouw patronen, jouw visie en jouw perspectief. Creatie brengt alles aan het oppervlak.

Wat vaak onnodig lang onzichtbaar en bedekt blijft, zolang je comfortabel blijft hangen in je hoofd.

Maar creatie brengt je nog meer. Het brengt je de rust, de ruimte en de stilte om weer thuis te komen, bij jezelf. Om tijd door te brengen, met jezelf. Om je te verbinden met je eigen ideeen en dit af te stemmen op de wereld.

Zodat je weer her-innert wat het is, dat juist JIJ hebt te doen.

In je leven en in je bedrijf.

Niet vanuit regels, stress en strategie, maar vanuit rust en verdieping.

Kracht en echtheid.

Speelsheid en lichtheid.

Verwondering en avontuur.

Vanuit dat waar alles is ontstaan. Dus ook jouw bedrijf. 

Creëren. 

De vraag zit er niet zozeer in of je het doet. We zijn allemaal geboren als creatures, het is onze hartreis om het te doen. De vraag zit er in of je het bewust doet, in dienst van je eigen ziel,  je diepste talent en dat wat jij bij kunt dragen. Om niet alleen jezelf, maar ook je business en de wereld om je heen een stukje mooier te maken. 

🔥

ps ben je ook doodmoe van alle regels, stress en strategieen die je allemaal hebt geprobeerd, maar toch niet voor je werken? De deuren van School for Wisdom zijn weer open – om je bedrijf niet vanuit je hoofd maar vanuit je eigen wijsheid en waarheid te bouwen, op diepe wortels en vol natuurlijke groei ✨!

Stap je nu in dan krijg je de eerste drie maanden ook nog eens cadeau 😉 – als dat niet creatief is !! Meer weten? Check hier

Contact