WELKOM BIJ

SCHOOL FOR WISDOM!

 

KENNIS VIND JE OVERAL, WIJSHEID VIND JE HIER

In School for Wisdom komt alles van mij voor jou samen. Het is geen programma, maar een diepe, inspirerende reis die we samen aangaan. In deze jaarcyclus ga ik je niet volgooien met kennis – dat heb je namelijk al genoeg. Ik ga je wel leren echt te verbinden, met jezelf, je echte stem en je ware natuur. In business en leven. Niet alleen vanuit je hoofd, maar juist vanuit je hart, je ziel, je creativiteit en je eigen wijsheid.    

In School for Wisdom ga je thuiskomen.

Je gaat je herinneren wat het betekent ‘compleet’ te zijn. Alles van jezelf. Voluit en zonder enige terughoudendheid. Je leert balans te creeren, op alle lagen. Balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Tussen denken en doen. Kramp en ontspanning. Geven en nemen. Voelen en weten. Tussen donker en licht. Tussen alles, waar het in jou en mijn leven echt over gaat! Zodat ook jij ontdekt dat je niks van jezelf hoeft te negeren of weg te duwen, omdat jij alles kunt zijn waar je echt naar verlangt!

JE EIGEN WIJSHEID 

Ik weet hoe lastig het is om dicht bij jezelf te blijven en te leven en werken vanuit je echte passie en eigenheid. Om überhaupt te weten wat dat is en wie jij echt wilt zijn. Helemaal in een leven vol werk, verantwoordelijkheden, meningen en prikkels. Maar ik weet ook dat je diep in jezelf dat stemmetje hoort. Dat roept om minder drukte, hassle en stress, minder nadenken, minder uitstellen en veel meer verdieping.

Het gros van de vrouwen is op zoek naar veel meer  creativiteit, wijsheid, echtheid en integriteit. Zonder dat zelf altijd te weten. Maar gelukkig weet ik ook dat het je enorm veel kracht en vreugde gaat geven als je je wel weer gaat openen voor je echte vreugde en je eigen verlangens. En gaat leven vanuit je hart en je meest echte natuur. Want geloof me – ook jij bent nog zoveel meer dan de maatschappij en je hoofd je vertelt!

FORGET THE RULES & STRATEGY! 

En daarom heb ik School for Wisdom gemaakt. Mijn ‘kindje’ voor jou. We doorlopen een cyclus van een jaar en verkennen elke maand en week verschillende thema’s. Die verder en dieper gaan dan ‘mainstream strategy’.  Denk aan Energy Work, Mindset tools, Creative Power, Personal Power, Body Work, Sacred Storytelling, Quantum Work, the Power of Words, Healing Art, Wild Writing, Soul Marketing & Sales, Sacred Money Creation  en nog veel, veel meer…

Business, Wisdom & Creativity united.

 Alles, om je thuis te brengen bij je meest echte Zelf.

 

SCHOOL FOR WISDOM 

12 MAANDEN CYCLUS

Met wekelijkse Wisdom tools, video’s, audio’s & werkbladen,

meditaties & visualisaties, 12 online Wisdom Webinars

inclusief Coach Call

WEEKLY WISDOM TOOL

Elke week ontvang je op zondag een nieuwe Wisdom Tool waarmee je je (eigen) wijsheid en creativiteit verdiept. Het is een audio- of videotraining met verdiepende en praktische oefeningen. Je ontvangt de link gewoon in de mail en in de online School for Wisdom leeromgeving vind je alles overzichtelijk terug.

WISDOM WEBINAR

Elke maand geef ik een online Wisdom Webinar waarin we het maandthema uitdiepen. Ook heb je in deze call de gelegenheid alles te vragen wat je wilt – het is de meest laagdrempelige manier om gecoacht te worden op welk onderwerp jij maar wilt en is alleen beschikbaar voor leden van School for Wisdom.

VISUALISATIES & MEDITATIES

Naast creatieve oefeningen, wisdom tools en schrijfopdrachten ontvang je waar nodig geleide meditaties, visualisaties of quantum tools die je helpen bij het thema van de week. Deze zijn direct inzetbaar en natuurlijk houd je gedurende de jaarreis altijd en overal toegang tot deze tools.

SCHOOL FOR WISDOM COMMUNITY

Zoveel vrouwen bikkelen alleen en zijn niet verbonden met de ‘juiste’ mensen. Daarom krijg je toegang tot de School for Wisdom Community – waarin je kunt verbinden met, creatieve, souldriven business vrouwen. In de groep kan je vragen stellen en vind je inspiratie, betrokkenheid en support, als en wanneer jij dat wilt.

We doorlopen in School for Wisdom allerlei wegen op weg naar jouw meest echte Zelf. Je ontdekt hoe je leiding neemt over je eigen leven en de ondernemer kunt zijn die echt bij je past. 

Vanuit je hoofd, je hart, je lichaam en je intuïtie. Vanuit echte kracht.  

 Je leert op alle lagen te zuiveren.

Je leert onder meer wat presence, sacred listening en sacred seeing inhoudt en hoe je dit activeert.

 Je leert de verhalen herkennen waar je jezelf in gevangen houdt, herschrijft ze en omarmt je inner child.

Je ontdekt je echte talenten en gaven voor de wereld en hoe je deze in vertrouwen kunt inzetten.

Je leert werken met vernieuwende en eeuwenoude quantum en time-management technieken.

Maakt kennis met teachings van over de hele wereld. Duikt diep in de lerende kracht van de natuur. En nog zoveel meer.  

En bij alles maken we de cirkel rond. Zodat alles wat je hier opdoet niet alleen in je hoofd blijft hangen, maar ook echt beklijft en blijft.

BECAUSE THE WORLD IS WAITING FOR YOU.

THE TRUE YOU!

blog-als-je-niet-weet-hoe

DOWN-TO-EARTH MAGIC

 

 In alles wat je doet neem ik je mee naar een andere plek dan je hoofd. Ik gebruik krachtige ancient & creative wisdom tools. Ook deel ik kennis & wijsheid van de indianen, kunstenaars, schrijvers, yogi, filosofen en de natuur.

Tegelijkertijd kijk ik altijd vanuit het perspectief van daadkracht, business en ondernemerschap.

Zodat je echt en natuurlijk gaat groeien.

Met je voeten in de klei en je hoofd in de wolken. 

WEEKLY WISDOM TOOLS

Elke week ontvang je een nieuwe Wisdom Tool waarmee je je (eigen) wijsheid en creativiteit verdiept.

VISUALISATIES & MEDITATIES 

Je ontvangt waar nodig geleide meditaties, visualisaties of sound tools die je helpen bij het thema van de week.

ONLINE WISDOM WEBINAR

Elke maand geef ik een online coach call. Hierin komen 12 universele thema’s en jouw vragen aan bod.

SCHOOL FOR WISDOM 

Je krijgt toegang tot de School for Wisdom Community waarin je kunt verbinden met andere business vrouwen.

In School for Wisdom deel ik alles met je dat ik zelf heb mogen ervaren in mijn reis naar een krachtig, creatief en vreugdevol leven.  Ik volg mijn inspiratie en laat me leiden door de flow – omdat ik als geen ander weet dat dat is hoe het werkt ;). Ik heb jaren als kunstenaar gewerkt, de diepste levenslessen mogen ontvangen en kunnen genieten van prachtige sjamanen, coaches, opleidingen, inwijdingen en boeken.

Wijsheid, die niet alleen voor mij is bestemd, maar is bedoeld om door te geven en voor te leven. Zodat niet alleen ik, maar iedereen er beter van wordt. En daarom neem ik je heel graag mee. Op reis, naar je mooiste echte zelf. Voor jezelf, onze kinderen en de aarde.

De wereld wacht namelijk ook op jou. De echte jou!

ANDEREN OVER WISDOM COACHING

Door Loeke heb ik mijn liefde voor creativiteit weer ontdekt. Het heeft me laten zien wie ik nou echt ben en wat ik nou echt wil vertellen en doen. De opdrachten waren zo fijn om te doen. Ik zie nu overal inspiratie in en heb altijd iets zinnigs te vertellen! Het meest ben ik gegroeid in het delen van alle schrijfsels omdat ik ook echt ben gaan voelen dat daar geen goed of fout in bestaat. Dat geeft zoveel vrijheid in ook echt mijn verhaal laten stromen. Geen enkele terughoudendheid te voelen. Loeke geeft enorm waardevolle feedback en haar  begeleiding is superfijn. Werken met Loeke is het grootste cadeau aan jezelf en je business!!  Sarah Binnekamp, www.sarahbinnekamp.nl

Wisdom Coaching is een feestje! Loeke heeft me geholpen heerlijk scherp te krijgen wat ik wilde bereiken en hoe ik daar kon komen. Stap voor stap, waardoor de grote hoeveelheid werk ineens heel behapbaar blijkt te zijn. Haar hart is groot, communiceren is heerlijk to the point en haar energie is tomeloos. Dat, samen met de vele fantastische creatieve werkvormen, hebben mij enorm geholpen om de nieuwe insteek van mijn bedrijf op de kaart te zetten. Wil je niet vanuit een hoop denken en praten, maar vanuit echt creatieve flow met je bedrijf aan de slag? Dan moet je bij Loeke zijn!  Celine de Lange – Coach & Trainer – www.celinetraint.nl

Karin Zwetselaar testminonial

“Een stroomversnelling –  Dankbaar, dankbaar, dankbaar dat Loeke en Wisdom Coaching op mijn pad is gekomen. En dan schiet het woord dankbaarheid nog tekort. Dit jaar is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Diepe transformaties en zulke bijzondere inzichten. Wat een prachtige modules en wat een hart-werk. Ik ben zo dicht bij mijzelf gekomen en voel nu zo goed wie ik ben en wat ik te doen heb in mijn leven en mijn bedrijf. Het is een heel mooi en diepgaand proces geweest, life changing. Ik verbind me nu veel meer met mijn diepere laag en voel zoveel meer rust en vertrouwen – my true nature!” Queenie Fidder – Life Coach 

RUIMTE. INSPIRATIE. MOED. HOUVAST. INZICHT

Werken met Loeke en Wisdom Coaching zorgt voor ruimte in mijn hoofd en in mijn hart! Ik geniet van de creatieve en verdiepende opdrachten – ben mezelf weer serieus gaan nemen en voel tegelijkertijd zoveel lichtheid, inzicht en inspiratie. Loeke is open en oprecht en vertelt zo inspirerend – haar manier van werken voelt heel natuurlijk en prettig.
Ik kan niet wachten op meer!!  Janneke Wijdeveld, Wortels en Wolken

Intens dankbaar – Ik ben intens dankbaar dat ik Loeke heb leren kennen.  Ze geeft met Wisdom Coaching zo’n mooie, nieuwe wijze visie op leven en ondernemen. Ik heb me gedragen gevoeld en genoten van de verrassende en vernieuwende manieren om naar jezelf, je verhalen en het leven te kijken. Loeke biedt ongelofelijk veel waarde en deelt al haar kennis en wijsheid vol passie en liefde. Dit is een traject dat gewoon ieder mens, iedereen, zou moeten doen” 

drs. Petra Iuliano MM- Business Strateeg en Verdienmodellen Expert

 

” Anna Lammers

Claudia-Wondergem

Uit mijn hoofd en in mijn leven – Ik kom steeds weer bij Loeke terug. Waarom? Er gebeurt altijd iets. Iets magisch dat me in beweging zet. Daarbij was haar coaching echt een groot cadeau aan mijzelf. Het heeft me eindelijk de ruimte gegeven waar ik zo naar op zoek was en ik voel me veel sterker en zekerder. Ik voel me veel lichter en blij. Loeke is daarbij een hele goede en fijne coach. De opdrachten zijn heerlijk om te doen. Door wisdom coaching stapte ik echt uit mijn hoofd en in mijn leven – met heel veel verrassende inzichten als gevolg!” Claudia Wondergem – www.kleurvolleven.nl

Karin Zwetselaar testminonial
Karin Zwetselaar testminonial

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik op ieder moment beginnen?
Jazeker! Je kunt op ieder moment instappen – je krijgt dan direct toegang tot de Wisdom Tools die al zijn geweest. Alle nieuwe tools staan automatisch voor je open. Alle tools kun je in je eigen ritme en eigen volgorde doorlopen. Net als in de natuur ;).
Hoe lang heb ik toegang tot alle tools en webinars?
Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je toegang tot de School for Wisdom, de online leeromgeving waar alles voor je in komt te staan. Met een goede internetverbinding kun je op ieder moment en altijd bij de opdrachten. Je houdt een jaar lang toegang tot de tools en 12 webinars. Na dit jaar kun je doorgaan met een vervolgjaar, dan blijft alles van het eerste jaar ook open staan. Ook kun je kiezen voor de jaarlijkse bijdrage die op dat moment geldt als je toegang wilt houden.

 

Krijg ik nog live coaching?
Elke maand geef ik een coach call waarin ik antwoord geef op je vragen. Wil je aanvullend persoonlijke begeleiding dan kun je tegen gereduceerd tarief coach calls inboeken. Hierover stuur je mij gewoon een mail.