33 dagen

TELLING

TRUE STORIES

“Because it takes a thousand voices

to tell a single story

– Native American saying

 

Krijg jij ook je verhaal maar niet lekker over de buhne? Stotter je als ze vragen wat je doet en zwijg je als je in woorden wilt gieten wie je bent? Weet je door alle herrie om je heen steeds minder wat het nou precies is dat je wilt vertellen en hoe je dit doet op een manier die wel bij je past? 

Dan is het tijd voor Telling True Stories.

Telling True Stories.

“TELLING TRUE STORIES LAAT JE HERINNEREN

WIE JE WERKELIJK BENT, ZODAT JE GAAT DOEN

WAT JE ECHT HEBT TE DOEN.”

JOUW VERHALEN VIND JE NIET BUITEN JEZELF 

Je echte verhalen vind je niet in content kalenders en niet in storytelling templates. En ook niet in weer een nieuwe opleiding. Jouw verhalen vind je in jezelf. In je Wild Mind en je Arty Heart.  Durf je dat te verkennen dan open je je voor je echte kracht. Je Creatiekracht.

We gaan 33 dagen op verkenning in het oneindige landschap van jouw waarheid. In deze dagen krijg je de perfecte creative juice om kennis te maken met wild writing, creatieve oefeningen, story pieces en de magische arena van je echte verhalen. 

En we werken niet met ons hoofd. Dan doe je namelijk al veel te veel. Wel gebruiken we kunst, poëzie, songteksten, fotografie, meditaties en sound. Allemaal om jou te ontdoen van al je labels en je echte hart, ziel en stem te bevrijden. Ik geef je op een briefje dat dit het meest creatieve avontuur is dat je ooit hebt beleefd – let’s unleash your spark!

 

Oertaal. Wortels. Spelen. Herinneren.

 Wat een feestje dit! Via de opdrachten van Loeke kwam ik heel makkelijk bij verhalen van mezelf die ik nog niet kende. Het schrijven via songlyrics, tekeningen en gedichten was nieuw voor mij, maar oh, er gebeurde zoveel nieuws!! Ik vond zinnetjes die ik wilde bewaren, maar ik liet ook de wartaal rijkelijk stromen. Alle oordeel viel weg, ik rijmde me suf, volgde mijn pen en was zielsgelukkig. Ik ben vrij, vrijer en laat de dingen ontstaan. Loeke brengt je iedere dag bij een ander deel van jezelf en doet beseffen dat je zoveel groter bent dan je nu denkt. En, ik heb nu drie journals vol inspiratie. Wat een prachtig vertrekpunt voor al mijn nieuwe avonturen! Dank aan Loeke voor de oerKariene van Steenoven, Kariene.nl

 

Je ontdekt met Telling True Stories..

 > Hoe je je intuïtie weer vindt en je laat meevoeren door je meest natuurlijke stroom woorden en beelden

> Hoe je je kritische stem de mond snoert en je creatieve, authentieke stem weer vindt

 > Hoe je in je echte native voice duikt en niet meer vastloopt in intellectuele, holle frasen die niemand raken 

 > Hoe je de gedachte aan goed of slecht schrijven los laat en gewoon weer gaat genieten van schrijven 

 > Hoe je je onechte identiteiten en labels afgooit en je naakte waarheid weer omarmt 

 > Hoe je voorbij het journalen komt en echte verhalen gaat creëren – kort & lang. In woord & beeld. 

 > Hoe je je comfortabel gaat voelen met oncomfortabel zijn en eindelijk weer luistert naar je ziel.

 > Hoe je inspiratie vindt. Hoe je creativiteit weer omarmt. Hoe je teveel ideeën verwerkt. 

 En nog veel, heel veel mee!

 

THE WORLD DOESN’T NEED MORE STRATEGY. THE WORLD NEEDS MORE STORIES & CREATIVITY.

 

33 dagen wild writing

& stories from heart & art

TELLING TRUE STORIES

“The perfect JUICE of 

business, wisdom, stories & art!”

IS TELLING TRUE STORIES IETS VOOR JOU?

> Je bent klaar met fake and fur en klaar voor het echte werk. Alles in jou roept en bubbelt om je eigen ritme, jouw melodie en je meest eigen kleur!

> De schrijver in jou roept. De kunstenaar in jou zwaait. De fotograaf in jou weerspiegelt. Het-is-tijd! Jij weet dat het tijd is, voor je eigen verhalen, je eigen art en jouw perspectief.

> Je inner child, je inner artist en je inner writer nemen de boel steeds meer over. Er is geen weg meer terug – jij wilt SPELEN. En ja, je DURFT nu ook te gaan spelen. That’s why you’re here. Doe je mee?

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

> 33 dagen lang ontvang je elke morgen een korte video in je mail met een opdrachtHierna ga je schrijven. Bij elkaar duurt dit nog geen 30 minuten.

> Alle opdrachten vind je ook terug in de online leeromgeving. 

> Je krijgt toegang tot de besloten facebook groep. Hierin delen we op een veilige, intieme manier onze echte verhalen. Ook ik ben hier aanwezig voor je vragen gedurende deze 33 dagen. Stories become stories when shared.

> Je krijgt twee bewezen masterclasses over Sacred Storytelling en content creatie the Artist Way. Hier kun je al je vragen kwijt en krijg je coaching in de groupcall via Zoom. 

Alles dat je ontdekt gebruik je voor jezelf en in je business, boek of welke vorm van messaging dan ook . Je bouwt op de meest creatieve manier aan bakken vol content, wijsheid en creativiteit – ready to share!

“Take on this wonderful journey with Loeke.

 She brings you back to your silence. To hear your soul nudges.

She let’s you sense art. She let’s you feel music.

Learns to taste the words of songs. Makes you listen to your inner voice.

To revive all your senses. To reach out for your inner sparks. And then? 

Then you write, you cry, you draw, you dance and you smile. You’re Home. 

Annemarie Geysen, business owner & consultant

 

RUIMTE. INSPIRATIE. MOED. HOUVAST. INZICHT

Elke ochtend wakker worden met een filmpje van Loeke – wat een goed begin van de dag! Meegenomen worden in een liedje, dan weer in een gedicht of schilderij. Het zorgde voor ruimte in mijn hoofd en in mijn hart! Ik ben mezelf weer serieus gaan nemen en  tegelijkertijd gaf het programma zoveel lichtheid, inzicht en inspiratie. Loeke is open en oprecht en vertelt zo inspirerend – haar manier van werken voelt heel natuurlijk en prettig. Telling True Stories heeft mij de moed te geven om door te gaan met mijn verhalen en ik kan niet wachten op meer!!  Janneke Wijdeveld, Wortels en Wolken

RUIMTE. INSPIRATIE. MOED. HOUVAST. INZICHT

Met Telling True Stories heb ik mijn liefde voor creativiteit weer ontdekt. Het heeft me laten zien wie ik nou echt ben en wat ik nou echt wil vertellen en doen. De opdrachten waren zo fijn om te doen. Ik zie nu overal inspiratie in en heb altijd iets zinnigs te vertellen! Het meest ben ik gegroeid in het delen van alle schrijfsels omdat ik ook echt ben gaan voelen dat daar geen goed of fout in bestaat. Dat geeft zoveel vrijheid in ook echt mijn verhaal laten stromen. Geen enkele terughoudendheid te voelen. Loeke geeft enorm waardevolle feedback en haar  begeleiding is superfijn. Telling True Stories is het grootste cadeau aan jezelf en je business!!  Sarah Binnekamp, www.sarahbinnekamp.nl

 

“YOU HAVE AMAZING STORIES TO TELL.

 

NEVER FORGET THE WORLD IS WAITING FOR YOUR TRUTH.”

TRUE STORIES OF AMAZING PEOPE

Telling True Stories reviews

NOG EEN KEER OP EEN RIJTJE:

Writing True Stories

33 dagen lang Wild Writing & Art from the Heart opdrachten in de mail

Twee Masterclasses

Sacred Storytelling & Content Creatie the Artist Way, inclusief groepcoaching

Truth Tellers Community

Toegang tot besloten FB community voor inspiratie, delen en vragen

MY STORY FOR YOU:

 

 STORIES ARE THE SONGS OF YOUR LIFE

\WE NEED TO SING IT AND WE NEED

SOMEONE TO HEAR IT.

STORIES TOLD. STORIES HEARD. STORIES WRITTEN.

STORIES READ. STORIES PAINTED. STORIES THOUGHT.

STORIES CREATE THE WEB OF LIFE.

 

YOU ARE THE SPIDER, WEAVING YOUR WEB.

 

geïnspireerd door  Christina Baldwin

 

Contact