THE MAKING OF

YOUR BOOK

 

 

DROOM JE OVER HET SCRIJVEN VAN EEN BOEK?

(OF HET AANGAAN VAN WELK CREATIEF PROJECT DAN OOK?!)

Maar krijg je je verhaal niet scherp? 

Of heb je geen idee waar te beginnen?  Laat staan het af te krijgen?

The Making of Your Book kan een goede optie voor je zijn.

Hier leer je je verhaal te ontdekken en uit je te laten stromen.

Niet in 30 dagen. Niet pas over jaren. 

Niet perse in 300 pagina’s en ook niet bij een uitgever.

Als dat niet is hoe jij het wilt. 

The Making of your Book helpt je het boek te schrijven waar jij van droomt.

Dik of dun. Groot of klein. Kleur of zwart-wit.

Voor jezelf of voor de wereld.

Hier draait alles om jouw verhaal.

In The Making of your Book schrijf je een bijvoorbeeld een boek over je postnatale depressie, het reisverslag van jullie wereldreis of het overlijden van je grote liefde. Of je maakt een boek van de liefdesbrieven van je ouders, een werkboek voor je klanten, een kinderboek met eigen illustraties of een volwassen kleurboek.

Welk boek het dan ook is dat jij wilt creeren. 

The Making of your Book neemt je mee van je “Oeh wat zou het gaaf zijn een boek te schrijven!” naar “Yes ik heb het gedaan!“.

En altijd op de meest simpele, creatieve en inspirerende manier.

WAT LEVERT THE MAKING OF YOUR BOOK JE OP?

 

– JE WORDT (EINDELIJK) SCHRIJVER!

We maken het schrijfproces, behapbaar, leuker en veel kleiner, waardoor het schrijven van een boek opeens een stuk simpeler lijkt dan je altijd hebt gedacht. En jij eindelijk de schrijver wordt die je altijd al bent geweest!

 

– ‘YOU BEAT THE BLOCKS’

 Als je worstelt met perfectionisme, uitstelgedrag of het gevoel dat ‘er toch niemand zit te wachten op jouw verhaal’, dan gaat dit programma je zeker helpen. Je ontdekt hoe je je creatieve blocks overwint, en je nooit meer laat tegenhouden te doen wat je echt hebt te doen – het delen van jouw verhaal.

 

– JE KRIJGT VERTROUWEN IN JOUW VERHAAL

Als je bang bent dat er niemand zit te wachten op jouw verhaal of geen idee hebt waar te beginnen en hoe te gaan schrijven, dan ben je hier aan het goede adres. Je leert je echte verhaal te ontdekken en omarmen om het te vertellen in de woorden en de vorm die past bij jou

 

– SHOW TIME!

Weet je? Het schrijven van een boek is fantastisch – hoe groot, klein, dik of dun het ook is. Net als het maken van je eerste schilderijen of het bouwen aan dat kindertehuis! Alles wat je fysiek in de wereld zet geeft je zoveel trots en voldoening – en terecht! Dus schreeuw het maar van de daken! Jij hebt het gedaan – you are a creator again! 

– JE ONTMOET NIEUWE MENSEN MET DEZELFDE DROOM 

Schrijven vraagt om verstilling en afzondering. En ookal kan je je hierdoor flink alleen voelen, je doet dit niet alleen. Naast mij ontmoet je in de Facebook Groep gelijkgestemde andere schrijvers voor support en inspiratie – wanneer en als jij dat wilt. 

 

– JE BOUWT JE LEVENSWERK

Ben je druk en werk je hard maar vind je nog steeds niet de voldoening waar je echt naar zoekt? Dit programma helpt je los te komen van ‘oude’ verhalen, los te laten wat je niet meer dient en te gaan doen wat je echt hebt te doen. En dit helpt je op nog veel meer vlakken dan je boek alleen ;)!

WAAROM MET MIJ?

Hi, ik ben Loeke. En creatie is ‘my middle name’. Ik maakte twee kinderboeken, schreef eindeloos veel scripts en schrijf op dit moment aan twee nieuwe boeken. Ook werkte ik jaren als kunstenaar en storyteller, waardoor ik het creatieve proces van ‘verhalen’ van binnen en buiten ken.

Meer dan 10 jaar help ik creatieve ondernemers en ‘messengers’ hun echte verhaal geboren te laten worden. In welke vorm dan ook. Voor de een is dat een nieuwe business, voor de ander een expositie en voor jou misschien nu wel ‘het boek’.    

Welke vorm je ook kiest, het draait altijd om het verhaal. En om de blokkades die je altijd gaat tegenkomen, als je moedig je echte stem gaat laten horen.

En dus maken we ook bij The Making of Your Book gebruik van mijn out-of-the-box en creatieve benadering. 

Om het echte verhaal uit je te krijgen, om te gaan met de uitdagingen en de meest expressieve vorm en stem te vinden die past bij jou.

WRITING IS THE PAINTING OF YOUR VOICE.

– Voltaire 

 

Dromen over een boek is heerlijk. Maar het daadwerkelijk doen is een heel ander verhaal.

Het gaat bijvoorbeeld over je eigen stem laten horen, het helen van oude pijn of iets blijvends achterlaten voor je kinderen, zelfs als je er zelf niet meer bent. Het gaat misschien wel over dat waarmaken waar je als kind al van droomde, of over het aankijken van je grootste angst. 

Het schrijven van een boek gaat over veel meer dan een boek. Het gaat over jou. 

 

WAT IS THE MAKING OF YOUR BOOK NIET?

In ‘The making of your Book’ leer ik je je perspectief op het ‘boek’ te veranderen. Zodat je niet vanuit druk en ‘moeten’ gaat schrijven, maar vanuit ontspanning en je meest echte en natuurlijk flow.

Dit is geen traditioneel programma, waarin ik je stap voor stap meeneem door vaststaande structuren en je opdraag elke dag 1000 woorden te schrijven. We gebruiken geen formules en geen kant-en-klare stappenplannen. Waarom niet? Omdat ik als geen ander weet dat hoge druk en veel ‘moeten’ dodelijk zijn voor het creatieve proces.  Met als resultaat?

Nog steeds geen verhaal.

WAT IS HET WE WEL?

In ‘the Making of your Book‘ draait alles om jou en jouw echte verhaal. En daarom doen we er gedurende deze maanden alles aan om je trouw te laten blijven aan jezelf. En je de inspiratie te geven om het boek te creeren dat hoort bij jou.

WAT KRIJG JE IN THE MAKING OF YOUR BOOK?

 

– WELKOM KIT

Ondanks dat het grootste deel van het programma online plaatsvindt, krijg je post, gewoon thuis op de mat! Je krijgt een The Making of your Book Welkom Kit thuisbezorgd, gevuld met formats, checklists, een werkboek en een paar verrassingen. Tastbaar, handig en oh zo leuk!  

– ONLINE ACADEMIE

Je krijgt meer dan 40!! online opdrachten, video’s, audio’s, tips en oefeningen voor het schrijven van je boek.  

 

– FORMATS, WORKSHEETS & CHECKLISTS 

Je ontvangt formats, worksheets en checklists voor helderheid en focus en je bij de les te houden.  

 

– THE MAKING OF YOUR BOOK GROEP

Een kleine, intieme groep van gelijkgestemde schrijvers waar je je vragen kan delen en successen kan vieren! 

– MOGELIJKHEID VOOR HULP

Heb je behoefte aan meer hulp?  Een frisse blik op je verhaal, een spiegel voor je blokkades of een liefdevolle stok achter de deur? Boek dan mijn 1-op-1 hulp bij – ik ben er onvoorwaardelijk voor jou en je verhaal! 

 

 

Ready for your Book?

LET’S CONNECT!

KLIK HIER